Riasztórendszerek

Előzze meg a betörést, kérjen riasztórendszerre ingyenes árkalkulációt kollégáinktól!

Pár szubjektív vélemény a riasztórendszerekről általánosságban:

A riasztórendszereket tapasztalataink alapján /tévesen/ egy bekövetkezett betörés, rablás következményeképpen szereltetik be ügyfeleink. A mi tanácsunk ezzel szemben a megelőzésre fókuszálás. Egy komplett, felszerelt, élesített riasztórendszer ára akár töredéke is lehet egy betörés alkalmával csak a berendezésben tett károknak, és akkor még el sem vittek semmit…

Az helyszíni felmérést cégünk kötelezettségektől mentesen, díjtalanul biztosítja. Erre minden árajánlat elkészítését megelőzően szükség van, mivel a szerelési árak nagyban függnek az ingatlan paramétereitől, enélkül csak nagyságrendileg tudunk árakat adni.

Egy alap 3-5 zónás riasztórendszer korrekt telepítésére minimum fél napot kell szánni, de gyakran elhúzódik a munka tovább is.

A riasztórendszerek fejlődése lehetővé teszi napjainkban, hogy nem csak az “üvölt a sziréna, de senki rá se bagózik” típusú rendszerek elérhetőek.

  • A riasztórendszerek távfelügyeletre történő kötése például nagyban növelheti a biztonságot, mivel a sziréna indulásával egy időben elindul a biztonsági szolgálat szakembere a címre, hogy ellenőrizze a riasztás okát, esetlegesen tetten érje a betörőt. Mi a távfelügyelet bekötését erősen javasoljuk, de mivel mi független cég vagyunk, ezért a mi díjunkat nem növeli, ha ezt a szolgáltatást nem veszik igénybe. A távfelügyelet bekötése a riasztó bekötésekor díjtalan, a havi díjakat a távfelügyeletet ellátó cégnek kell fizetni.
  • Ha a távfelügyelet havi díját sokkalja az ügyfél  (havi 3-4 ezer ft magánszemélyek esetén), akkor szoktuk javasolni a gsm hívó telepítését, amely riasztási eseménykor előre megadott számokat hív fel telefonon, vagy ezekre sms-t küld. Ennek havi díja ugyan nincsen, csak telepítéskor jelent többletköltséget, illetve egy sim kártyát igényel, aminek az egyenlegét csökkentik az indított hívások díjai, illetve az elküldött sms-ek.
  • Lehetőség van bizonyos márkájú/típusú riasztórendszerek esetében ip modul-os bővítésre is, amellyel online elérhetjük rendszerünket, kétirányú kommunikációra lesz alkalmas, amellyel pl. élesíthető távolról, inaktiválható távolról.
  • Persze a legbiztosabb megoldás, ha egy kamerarendszer van a riasztórendszer mellett párhuzamosan üzemeltetve, ennek előnyeit itt részletezzük.

Ha kérdése lenne, esetleg szeretne egy saját riasztórendszert otthonában, az alábbi linken tud online ajánlatot kérni cégünktől, illetve várjuk személyesen üzletünkben, ahol meg is tekintheti a rendszereket teljes életnagyságban, működés közben.

 

Kapcsolat

Kérjük, amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődésüket, keressenek meg bennünket személyesen irodánkban, vagy az alábbi elérhetőségeink egyikén:

  • 1151 Budapest Székely Elek út 11(M3 Logisztika)
  • Telefon: +36 30 230 8460
  • Műszaki segítség: +36 70 626 6717
  • Email: info@sosbiztech.hu